dimecres, 3 d’abril del 2013

ENS VISITARÀ EN JOSEP-FRANCESC DELGADO

El proper dimarts 9 d'abril ens visitarà a l'escola, dins de l'activitat: Autors a les aules, l'escriptor Josep-Francesc Delgado.

Josep-Francesc Delgado i Mercader va néixer a Barcelona el 6 de febrer de 1960. Va  passar la seva infantesa a Sitges, Mallorca i Menorca. D’aquells primers anys de la seva vida, en guarda un record inesborrable: el Sol que ho envaïa tot amb la seva claror i la immensitat blava del mar. 
De petit, confessa que volia ser astronauta...

(si voleu conéixer més a fons aquest escriptor, cliqueu aquí)


Amb els infants de Cicle Inicial, que prèviament han treballat l'obra i l'autor, comentaran i treballaran sobre el llibre PAPITIS:
  • Resum: L'Elisabeth, una nena de gairebé sis anys, no vol caminar i demana sempre al pare que la porti a coll. Aquest, molt pacient, la tragina sempre, faci el que faci: anar a comprar, passejar, fer encàrrecs... Fins que un dia l'esquena del pare diu prou i ha d'anar a l'hospital. A partir d'aquell moment l'Elisabeth s'adona que el pare no pot continuar portant-la a coll i que caminar també té els seus avantatges.
  • Comentari: Es tracta d'una història que convida als nens a reflexionar sobre algun dels seus comportaments i com pot influir als qui ens envolten. El llenguatge és amè i és de molt bon explicar i llegir.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada